Legendaarinen Kummeliryhmä palaa keväällä 2018 – Keisari Aarnio koukuttanee myös

Keisari Aarnio Original filename _DSC5783.NEF

Nelosen kevään koviin satsauksiin kuuluvat myös 90-luvun legendaarisen koomikkoryhmä Kummelin paluu, sillä Heikki Silvennoinen, Timo Kahilainen, Heikki Hela ja Heikki Vihinen ovat päättäneet tuoda ruutuun uuden sarjansa.

Alkuperäistä Kummeli-sketsisarjaa esitettiin Ylen TV2-kanavalla vuodesta 1991 lähtien. Sarja poiki myös elokuvat Kummeli Stories, Kummeli Kultakuume, Kummeli Jackpot, Kummeli Alivuokralainen ja Kummeli V. Ryhmä näytteli myös lastenelokuvassa Herra Heinämäki ja Leijonatuuliviiri.

Kevään tapaus: Keisari Aarnio

Kevään todellinen tapaus Nelosella on kuitenkin Minna Passin ja Susanna Reinbothin kirjaan perustuva Keisari  Aarnio. Kirjahan perustuu entisen huumepoliisin päällikön Jari Aarnion huume- ja rikosoikeudenkäyntiin. Tapauksesta on saatu aikaan koukuttava ja jännittävä draamasarja.

Aku Hirviniemi palaa televisioon – yleisö saa ehdottaa ohjelman nimeä somessa

Kevään koviin juttuihin kuuluu myös näyttelijä Aku Hirviniemen paluu televisioon. Hirviniemi aloittaa myöhemmin keväällä viihdyttävän uutusohjelman vakiojäsenenä.

Hirviniemi on toinen joukkueenjohtaja ohjelmassa, jossa tiimit pureutuvat somen maailmaan. Toinen puheenjohtaja on Hyvistä ja huonoista uutisistakin tuttu Henkka Hyppönen.

Ohjelman nimen keksimiseen otetaan ehdotuksia Akun ja Henkan somekanavissa.

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Lähde: Nelosen tiedote

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi