Nelosella on luvassa huippukevät – maailman ympärikin mennään

IS 20160128 Jussi Vatanen kuvattuna Helsingiss torstaina 28. tammikuuta 2016. Kuva: Roni Rekomaa

Nelosen keväässä on luvassa kova panostus huippuluokan viihteeseen. Pallon ympäri on seikkailuohjelma, jossa kolme maailmanmatkaajaa yrittää päästä kotiin, mutta tuo ei ole tule olemaan mitenkään helppoa.

Kolme seikkailijaa pudotetaan eri puolille maapalloa ja heidän tehtävänsä on etsiä kahdeksan esinettä kahdeksasta eri kohteesta. Kun esineet on löydetty, niin kilpailijan pitää päästä mahdollisimman pian kotiin.

Seikkailuun lähtevät mukaan näyttelijä Jussi Vatanen, artisti ja somepersoona Sara Forsberg sekä muusikko ja tv-persoona Mikko Kuustonen.

Ohjelmassa kilpailijat kiertävät maailman kirjaimellisesti ja kulkuvälineenä toimii lentokone, juna, bussi tai vaikkapa kameli. Aina uuteen kohteeseen saavuttaessa kilpailijan pitää ratkaista tehtävä, ennen kuin he voivat jatkaa matkaa seuraavaan kohteeseen. Tehtävät voivat vaihdella selfien ottamisesta omulsiian pilkkimiseen Baikalista.

Kilpailijat suorittavat tehtäviään samanaikaisesti eri uolilla maapalloa, mutta pitävät samalla tiivisti yhteyttä toisiinsa. Arpakin ratkaisee, sillä joku voi päästä seikkailuun Karibian lämpöön ja toinen taasen voi joutua Siperian kylmyyteen.

Kun kaikki rastit on kierretty ja kahdeksan esinettä on rinkassa, niin kilpailijat palaavat Helsinkiin. Kukahan mahtaa olla ensimmäisenä kotona mukanaan kaikki esineet.

Pallon ympäri käynnistyy Nelosella huhtikuussa.

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Lähde: Nelosen tiedote

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi