Kuka onkaan uuden ohjelman järjenääni – Kupla Nelosella maanantaina 2.4

Nelosella maanantaina 2.4 starttaavaa uutta Kupla sarjaa, on jo tovin mainostettu ja viimein ovat kuvaukset alkaneet. Ohjelmassa käsitellään hauskalla tavalla some- ja digimaailmaa. Tuleva sarja on varmasti täynnä huumoria ja mahtavia letkautuksia, sillä ohjelman panelisteina toimivat Aku Hirviniemi, Pirkka-Pekka Petelius ja Anni Hautala. Tietoiskuja kertovana, puheenjohtajana näemme Henkka Hyppösen, sekä mukana on myös viikoittain vaihtuvat vieraat.

Ensimmäisessä ohjelmassa näemme vieraana ihanan Anna Puun. Anna Puu tuo ohjelmaan hieman rauhallisuutta, mutta myös huumoria vakiopanelistien rinnalla.

– Meillä on loistava vieras Anna Puu tässä ekassa jaksossa. Luulen, että meillä tulee kyllä olemaan hauskaa, ylistää vitsinkirjan syöneeltä vaikuttava Aku Hirviniemi.

Vakiopanelistien ei ollut vaikea lähteä ohjelmaan mukaan. Hautala myöntää, että oli helppo tehdä päätös ohjelmaan lähtemisestä, kun asiaa kysyttiin. Ja Anni paljastaakin muiden vakiopanelistien sekä Hyppösen olevan se syy, jonka takia tarjouksesta ei voinut kieltäytyä.

– Noi tyypit. Ei voinut miettiä hetkeäkään. Ihan unelmaa, en voi melkein edes todeksi uskoa, että saan tehdä niiden kanssa ohjelmaa, Hautala kertoo.

Hirviniemi palasi lomailultaan ja tekee nyt ohjelmia Neloselle. Uusia ohjelmia on luvassa ja Kupla on niistä ensimmäinen, jonka pääsemme näkemään. Aku tullaan siis näkemään jatkossa myös muissakin Nelosella starttaavissa ohjelmissa.

– Olen tosiaan siirtynyt, nyt tänne neloselle tekemään ohjelmia. Syksyllä tulee iso viihdesatsaus Neloselle. Puhuttiin itse asiassa uusista ohjelmista tuon minun lomailun jälkeen, niin tämä on nyt yksi niistä. Lisää on tiedossa, Hirviniemi paljastaa hyväntuulisesti.

Mitä ohjelmassa sitten on luvassa?

Ainakin Anni Hautalan mukaan ohjelma sisältää varmasti paljon huumoria sekä tietoa, ja silmin nähden arvostaa Hyppösen järjenääntä.

– Ohjelmassa on luvassa varmaan aika paljon hauskuutta, koska siis Pirkka-Pekka Petelius ja Aku Hirviniemi. Hauskuutta ja paljon varmaan tietoa. Ainakin oletan itse oppivani Henkalta aika paljon tässä. Henkka tietää kaikesta kaiken, Anni kommentoi ohjelman sisältöä.

Aku Hirviniemi puolestaan kertoo asian toisin ja nokkelasti kääntää roolit päinvastoin. Kuka sitten heistä onkaan se järjenääni?

– Varmaan asiaa ja sitten hauskuutta myös sopivassa suhteessa. Henkka Hyppönen vastaa näistä asiattomuuksista ja minä, Pirkka-Pekka sekä Anni tästä asia osuudesta, vitsailee Aku pilkettä silmäkulmassaan.

Huumori täyttää ilmapiirin jännityksen keskellä

Ohjelman ensimmäisissä kuvauksissa huumoria on ilmassa ja fiilikset tuntuvat jokaisella olevan korkealla. Hieman jännitystä on selkeästi myös havaittavissa. Ja saimmekin kuulla Hirviniemen sekä Hautalan kommentteja sarjan tuomista tuntemuksista.

– Erittäin hyvät. Tuntuu, että ilmassa on poreilua, kommentoi Hirviniemi. Lisäksi hän myöntää hyvällä tavalla jännittävänsä kuvauksia.

Anni Hautala kertoi myös, miltä tuntuu lähteä tekemään sarjaa näiden humorististen miesten kanssa. Hautalan tuntemukset ovat selkeästi samat kuin Hirviniemelläkin.

– Tosi hyvät. Kyllä mua jännittää. Jännittävät, kun ei me olla koskaan tehty mitään yhdessä. Jengi aina sanoo, että aina samat tyypit, no nyt kyllä on taas ihan samat tyypit, kommentoi Anni ja myöntää perään, ettei Akuun voi kyllästyä.

Radiosta tuttu Anni Hautala paljastaa olevansa nopeatempoinen ihminen

Anni Hautalaa saamme pääsääntöisesti kuulla radiosta Aamulypsy -ohjelmassa, mutta hänet voi nähdä myös televisiossakin. Hautala on ollut muun muassa mukana ohjelmissa Kielletty rakkaus, Kaikki vastaan 1 sekä Kadonneen jäljillä. Anni kommentoi, kuinka radio-ohjelmien ja televisio-ohjelmien tekeminen eroaa toisistaan sekä myöntää radion olevan helpompaa nopeatempoiselle luonteelle.

– Radio on silleen siitä mahtava masiina, että ei tarvitse tälläytyä. Siellä ei hinkata mitään, kun se menee ulos, niin se menee ulos. Laitetaan luurit päähän ja puhutaan, laitetaan luurit naulaan ja lähdetään himaan. Vähemmän aikaa vievää. Olen aika semmoinen nopeatempoinen ihminen, niin välillä on vähän vaikeaa, jos pitää kauheasti odotella, niin kuin televisiossa aina pitää odotella, Anni kommentoi naurahdellen.

Kupla sarjassa tosiaan näemme paljon hauskuutta ja opimme myös varmasti Henkka Hyppöseltä uusia tietoiskuja. Kupla alkaa maanantaina 2.4 Nelosella klo 21.

Teksti: Linda Hildén

Kuvat: Miikka Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi