Kiusatun pitkäaikainen unelma täyttyi – Esikoisalbumi ulkona

Suomalaisen musiikin parissa vuosikaudet työskennellyt Tommi Tähtivirta julkaisee esikoisalbuminsa Satua vai totta. Albumi on miehen pitkäaikaisen toiveen täyttymys, jonka vuoksi on vuodatettu niin verta kuin kyyneleitä.

– Kun on lapsesta asti kiusattu, painettu maahan ja haukuttu, ettei koskaan tule mitään, niin nyt olen saanut jollain tavoin todistettua itselleni, että nuo haukkumiset eivät ole pitäneet paikkaansa, Tähtivirta kertoi tuntemuksistaan.

Oman levyn saaminen hyppysiin ja pitkäaikaisen unelman täyttyminen sai upeaäänisen tunteiden tulkin herkistymään.

– Oman levyn julkaisu on ollut haaveena pitkään ja tämän levyn eteen on tehty mieletön määrä työtä. Unelman toteutuminen merkitsee todella paljon, luultavasti en vielä itsekään ymmärrä, että kuinka paljon, Tähtivirta fiilisteli.

Nyt Tommi Tähtivirta julkaisi ensimmäisen pitkäsoittonsa, mutta hänen singlensä ovat soineet pitkin Suomea sekä radiotaajuuksilla aina aurinkorannikoilla saakka. Ensimmäinen kappale, joka nousi listoille, oli Olkoon niin.

– Kun “Olkoon niin” biisi nousi ensimmäisenä kappaleena Finnradio.FM -kanavan listalle, oli tunne sanoin kuvaamaton. Kun biisi valittiin vuoden 2018 toiseksi parhaaksi uudeksi tulokkaaksi, niin myönnän että silmäkulma kostui, Tähtivirta paljasti.

– Vaikka listasijoitukset eivät olekaan se tärkein mittari, niin ne kuitenkin kertovat sen, että kappaleet ovat soineet radioissa. Ihmiset ovat kuunnelleet niitä ja pitäneet kuulemastaan.

Tommi Tähtivirran Clever you kappale on ollut menestys myös kansainvälisesti. (Kuva: Lauri Majamaa)

Tähtivirran ensimmäinen englanninkielinen kappale Clever you on ollut Spotify- palvelussa miehen striimatuin kappale ja ollut myös Finnradio.FM:n listaykkösenä useamman viikon ajan.

Musiikki on antanut kaltoin kohdellulle miehelle turvapaikan, ja auttanut löytämään sen itseluottamuksen, joka kiusaamisen johdosta on ollut kateissa.

– Tämä kaikki on auttanut karistamaan mielestäni niitä kiusaamisen traumoja, joita vastaan olen tapellut lapsuudesta alkaen. Uskallan vihdoinkin nousta lavalle ja olla ylpeä itsestäni sekä siitä mitä kaikkea olen saanut aikaiseksi. En olisi kyennyt tähän yksin, en ilman taustajoukkoja, joille olen ikuisesti kiitollinen, Tähtivirta kiitteli.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi