Jukka Hildénin luotsaama uusi reality vie sometähdet viidakkoon

Suomalaisessa realityssa tehdään historiaa perjantaina, kun ensimmäistä kertaa ensi-iltansa saa suoraan suoratoistopalvelulle tehty suomalainen realitysarja Good Luck Guys. Duudsoneista tutun Jukka Hildénin juontama reality on ensimmäinen suomalaisten tekemä TV-sarja Prime videon suoratoistopalveluun.

– Seikkailureality, missä ennalta odottamaton jengi, jota ei missään nimessä voisi kuvitella viidakon selviytyjiksi, heitetään sinne. He ovat kovissa fyysisissä ja henkisissä peleissä, karuissa olosuhteissa ja sen lisäksi vielä kilpailevat pareina, Hildén kertoo sarjan lähtökohdista.

Televisiosarjassa kilpailijoiksi on valittu sosiaalisen median vaikuttajia. Mukana on muun muassa tubetähti Mikael Renwall. Kun hänelle soitettiin ensimmäisen kerran ohjelmaan lähdöstä, ei hänellä ollut hajuakaan siitä, mihin on suostumassa.

– Olin vähän, että mikä juttu. Meillekään ei hirveästi paljastettu siitä koko konseptista mitään ennen kuin oltiin varmoja, että olen lähdössä. Nousi vähän sellainen, huh huh, kun tällaista ei ole tehty eikä nähty ennen. Tässä ollaan aikamoisia pioneereja, Renwall miettii.

Renwallin parina pinkissä tiimissä nähdään Temptation Island-sarjasta tuttu Mathilda Westerberg. Westerberg lähti ohjelmaan innostuneena eikä hänen tarvinnut ruveta edes miettimään, kun tarjous Thaimaan viidakkoon lähtöön tuli.

– Heti kun kuulin, että tällaista ohjelmaa aloitetaan tekemään ja kysyttiin, olenko kiinnostunut, olin jo päättänyt lähteä. Ainoa pelko, mikä itselläni oli, koski ohjelman ikäjakaumaa, ovatko nuoresta vanhempaan. Oli itselleni positiivinen juttu, että kaikki olivat aika nuoria, Westerberg muistelee.

Kilpailijat majoittuivat karuissa olosuhteissa

Ohjelma kuvattiin Thaimaassa, jossa kilpailijat kuljetettiin saareen keskelle viidakkoa. Siellä heidät majoitettiin eri tasoisiin majoituksiin. Osalla oli miltei luksusluokkaa oleva mökki, kun taas jollain parilla saattoi olla vain katto pään päällä, ilman seiniä. Myös sänky oli vain harvoilla ja valituilla.

– Olimme Itä-Thaimaassa pienessä kylässä. Työryhmä yöpyi hotellissa, mutta kilpailijat olivat eritasoisissa viidakkomajoissa. Osalla oli vain katto pään päällä ja osalla saattoi olla vähän patjaakin, ohjelman juontaja Jukka Hildén naureskelee.

Kuten Westerbergillä, oli myös oranssiin tiimiin kuuluvalla Sergey Hillmanilla taustaa tosi-tv-sarjan tekemisestä. Hänet nähtiin TV5-kanavalla etsimässä rakkautta Marko Björs – Rakkauden seikkailu– ohjelmassa.

– Sekä ohjelman tekeminen että siellä oleminen olivat täysin erilaista. Molemmat ovat olleet upeita kokemuksia, mutta täysin erilaisia, Hillman vakuuttaa.

Rakkauden seikkailusta viidakkoon

Rakkauden seikkailussa Hillman nautti luksusoloista, pääsi lipittelemään viiniä ja nautiskelemaan uima-altaan reunalla. Good Luck Guysin kuvauksissa hän oli viidakossa, joka oli nuorelle miehelle täysin uudenlainen kokemus.

– En ole aikaisemmin ollut metsässä paria tuntia pidempään. En ole koskaan ollut viidakossa, enkä ole koskaan lämpimissä maissa ollessani poistunut viiden tähden hotellin ulkopuolelle, koska pelkään kaikkea. En osaa mitään, en sytyttää tulta enkä kalastaa. Lähdin avoimin mielin, mutta ilman minkäänlaisia taitoja, Hillman toteaa.

Viidakossa perjantaina Prime videon suoratoistopalveluun tulevassa Good Luck Guysissa nähdään Renwallin, Westerbergin ja Hillmanin lisäksi Linda Danakas, Muhamed Osmanovic, Sofia Tuomola, Abdirahman Keinaan, Ibrahim Manza, Kira Nissinen, Sara Janhunen, Ilona Ylikorpi ja Patrick Tamminen.

Perjantaina ilmestyy kolme ensimmäistä jaksoa, jonka jälkeen joka perjantai tulee yksi jakso.

Teksti ja kuvat: Joni Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi