Joni Hildén jättää tehtävänsä

Sivustojen Iltaverkko, MotorXpress, OlkkariViihde ja Sportin Maailma päätoimittajana niiden alusta asti toiminut Joni Hildén jättää tehtävänsä. Hildén siirtyy kokonaan pois Olkkarimedian palveluksesta uusiin haasteisiin.

– Haikein mielin jätän tehtäväni Olkkarimedian palveluksessa. Monta vuotta olemme tehneet hyvää työtä, luoden uutta, mutta nyt on aika siirtyä uusien haasteiden pariin ja voin hyvillä mielin jättää valtikan seuraajalleni, Hildén toteaa.

Kaikki alkoi Sportin Maailmasta vuonna 2012, jonka jälkeen homma on laajentunut useamman sivuston mediataloksi. Sivustoille on vuosien saatossa tullut omanlaisensa brändi, jonka pohjalta on uudelle päätoimittajalle Juhamatti Niemiselle helppo lähteä rakentamaan.

– Saappaat ovat isot, mutta otan pestin vastaan innolla. Joni on tehnyt loistavaa työtä luoden monipuolisen ja laadukkaan mediakeskittymän, jonka kehittymistä olen saanut viime vuodet seurata toimituspäällikkönä. Työ antaa pohjaa tulevaan, Nieminen kertoo.

Niemisellä on media-alasta vankka ja pitkä kokemus. Tuo kokemus on ollut myös ratkaisevana tekijänä hänen valintansa suhteen. Uudella päätoimittajalla on selkeä visio siitä, miten sivustoja lähdetään kehittämään.

– Tulemme jatkossakin panostamaan vahvaan sporttiuutisointiin sekä viihde- ja kulttuurissisältöihin, joiden saralla pyritään löytämään entistä enemmän omia skuuppeja ja kaivelemaan asioita pintaa syvemmältä. Tämä onnistuu, kun toimitus puhaltaa yhteen hiileen, pohtii.

Hildénillä on sivustoihin lämmin suhde, eikä hän aio jatkossakaan sivustoja kokonaan unohtaa, vaikka uusien tehtävien pariin toiseen mediataloon siirtyykin.

– Sivustoillamme on aina paikka sydämessäni, vaikka nyt siirrynkin pois kokonaan operatiivisesta toiminnasta. Aion sivusta joka tapauksessa seurata, mitä sivustoilla tapahtuu, mutta en tule puuttumaan sisältöön enkä journalistiseen työhön millään tavalla, Hildén vakuuttaa.

– Luotto uuteen päätoimittajaan on valtavan kova ja Juhamatti on mielestäni mies paikallaan jatkamaan sitä työtä, jota olemme yhdessä tehneet.

Juhamatti Nieminen aloittaa sivustojen päätoimittajana välittömästi.

Teksti: Toimitus

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi