Influenssa kaatoi Putous- tähden

Influenssan selättänyt Putous-tähti Alina Tomnikov saapui The Guardian Angel- elokuvan kutsuvierasensi-iltaan. Tomnikov ei myöntänyt odottavansa elokuvalta suuria, mutta se ei johtunut siitä, että hän ei siihen uskoisi, vaan päinvastoin.

– Olen sairaan ylpeä tästä elokuvasta, olen ylpeä tästä porukasta. Uskon, että tämä on suuri askel Suomen leffamaailmalle, Tomnikov totesi.

– Samalla mä en odota tältä elokuvalta mitään, koska se tarkoittaa sitä, että on valmis pettymään. Mä en usko, että joudun pettymään. Samalla mä odotan tältä tosi paljon, koska se suuri työ, mitä olen jutellut Arton (Halonen) kanssa, varsinkin silloin alkuvaiheessa, itse en näyttele tässä, mutta tiedän vähän tästä projektista. Se on ollut suunnaton.

Tomnikovin sanoista kuuluu ääretön ylpeys sille, miten Arto Halonen on tehnyt tämän elokuvan ja saanut vietyä projektin suunnitteluvaiheesta aina valkokankaalle saakka.

– Se, että uskaltaa luottaa siihen omaan ideaansa ja tarinaan, viedä sen näin pitkälle, näin isossa mittakaavassa, niin onhan se ihan pirun hienoa, Tomnikov kehui.

Alina Tomnikov ei ole mukana The Guardian Angel- elokuvassa, mutta töitä on nuorella naisella siitä huolimatta riittänyt kameran edessä. Syksyllä ensi-iltaan tuli muun muassa Rendel- elokuva ja sen lisäksi hänet nähtiin Putouksen yhdeksännellä tuotantokaudella.

– Se oli sellainen kokemus, että oksat pois. Lähdin suoraan Putouksen kuvauksista tuonne Lappiin kuvaamaan sellaista Artic Circle tai Ivalo- nimistä rikossarjaa. Sieltä sitten palasin kotiin ja sain influenssan. Nyt olen siitä sitten toipunut, Tomnikov paljasti.

Influenssan sattuminen vapaa-ajalla ei kovasti harmittanut Tomnikovia, vaikka sairastellessa menikin hänen vapaansa.

– Olipahan aikaa sitten ja hyvä syy olla vaan. Mä just pohdiskelin, että nämä ovat olleet ensimmäiset lomapäiväni pitkiin aikoihin, Tomnikov huokasi.

The Guardian Angelin kutsuvierasensi-illan lisäksi Tomnikov suuntaa perjantaina Jussi Gaalaan. Gaalan jälkeen ohjelmassa on jälleen lomailua.

– Gaalan jälkeen ulkomaille viikoksi lomailemaan ja sitten takaisin kuvausten pariin, Tomnikov kertoi lähiviikkojen suunnitelmistaan.

Teksti: Joni Hildén

Kuvat: Joni Hildén (artikkelikuva), Miikka Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi