Hävittäjien ja tv-sarjojen täyteinen viikko

The United States Air Force Air Demonstration Squadron "Thunderbirds" perfrom at the Legends In Flight air show at Joint Base Andrews, Maryland, May 11, 2019. Since 1953, the Thunderbirds team has served as America’s premier air demonstration squadron, entrusted with the vital mission to recruit, retain and inspire past, present and future Airmen. (U.S. Air Force Photo/SSgt Cory W. Bush)

Elämäni alkaa vähitellen löytää uuden rytmin. Tällä viikolla on tullut katseltua vanhoja sarjoja ja ilmailunäytöksiä. Olen saanut sovittua itseni kanssa, että nyt ei vajota synkkään rotkoon, vaan edelleen elämästä otetaan mukaan positiiviset asiat.

Olen koko elämäni ollut kiinnostunut sotateknologiasta ja erityisesti eri maiden ilmavoimien kalustosta. Olen ollut erityisen onnekas, sillä vanhempani ovat vieneet minua moniin ilmailunäytöksiin. Oma suosikkini on aina ollut Suomen Ilmavoimien Hornet, jonka moottoreiden jylinä kirvoittaa kyyneleet silmiini, en tiedä minkä takia, mutta niin käy joka kerta.

Tällä viikolla olen kelannut Youtubessa erityisesti U.S. Air Force Thunderbirdsin videoita. Heidän käytössään oleva F-16 Fighting  Falcon on mielestäni yksi maailman kauneimmista hävittäjistä. Koneen moottorin vinkuna repii korvia, mutta ei haittaa. Kun katselen tämän todella taitavan lento-osaston suorituksia, niin arkihuolet unohtuvat.

Ronald D. Mooren sarja Battlestar Galactica (2004) on pyörinyt ruudullani tällä viikolla ahkerasti. Kyseinen sarja kuuluu nykyajan klassikoiden terävimpään kärkeen, jos et ole vielä tutustunut tähän aidolta tuoksuvaan avaruusseikkailuun, niin tässä sinulle loistava tärppi.

Aloitin eilen Sean Conneryn Bond leffojen katsomisen. Niissä on vaan sitä jotakin, mikä saa aivoni mielihyväkeskuksen toimimaan. Aloitan Bond elokuvien arvostelusarjan, jonka ensimmäinen osa ilmestyy tulevan viikonlopun aikana.

Muistetaan edelleen välittää toisistamme!

Teksti: Juho Kojima

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi