Hannele Lauri: Mä en ikinä polttaisi tupakkaa lastenlasteni kanssa!

Hannele Lauri palasi tuttuun rooliinsa Varasto 2- elokuvan Karitan rääväsuisena äitinä. Pubissa aikaansa viettävä, mutta ajoittain myös Karitan ja Rouskun teinityttöä hoitavassa roolihahmossa Hannele näkee yhtäläisyyksiä todelliseen maailmaan.

– Kyllä mä luulen, että ihan varmasti on. Sitä paitsi olen itse nähnyt, että tuollaisia henkilöitä on. Ei nämä ole tuulesta temmattuja. Olen jopa nähnyt pahempaakin, Lauri myönsi.

Varasto 2- elokuvassa oleva hahmo on kova suustansa ja menneisyyskin taitaa olla naisella hyvin värikäs, josta saadaan pientä viitettä elokuvan edetessä. Hannele Lauri ei löydä yhtäläisyyksiä ainakaan kovin paljoa roolihahmoonsa.

Hannele Laurin Nancy- koirallakin on pieni rooli Varasto 2- elokuvassa

– Minä en ikinä polttaisi tupakkaa lastenlasteni kanssa, jota tämä nainen harrastaa. Enkä kiroilisi niin kuin rantapiru niiden edessä, Lauri naurahti.

– Olen myös huomattavasti lämpimämpi ja hellempi. Tämä oli kova muija ja sitähän oli sillain hauska tehdä, kun jossain karaokessa se laulaa täysin päin helvettiä ja sitten se luulee osaavansa laulaa.

Hellyyttä ei paljoa roolihahmolta löydy, vaikka paljon aikaa viettääkin elokuvassa lapsenlapsensa kanssa, sen mitä pubissa istumiseltaan ehtii. Jos ensimmäisessä Varasto- elokuvassa roolihahmon osuus oli suhteellisen pieni, niin Varasto 2- elokuvassa se on yksi keskeisimmistä hahmoista. Kun roolia jatko-osaan tarjottiin, ei Hannele joutunut kovinkaan pitkään miettimään, että nappaako kiinni.

– Siinä ensimmäisessä elokuvassa rooli oli kauhean pieni, olimme Veskun (Loiri) kanssa siinä ykkösessä. En todellakaan joutunut tällä porukalla kauan miettimään, Lauri vakuutti.

Yksi iso tekijä sille, että hänen oli helppo lähteä mukaan, oli näyttelijöiden lisäksi ohjaaja Taru Mäkelä.

– Oli fantastista tehdä taas Taru Mäkelän ja tämän työryhmän kanssa töitä, Lauri iloitsi.

Varasto 2- elokuva saa ensi-illan 16. helmikuuta.

Teksti ja kuvat: Joni Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi