Elsa Saisio ja Antti Luusuaniemi lottovoittajina

Jokainen haaveilee joskus voittavansa lotossa päävoiton. Useimmille se jääkin haaveeksi. Perjantaina ensi-iltansa saava Kaikki oikein- elokuva kertoo pariskunnasta, jolla onni potkaisi ja tilille tupsahti 15 miljoonaa euroa. Elokuvan on ohjannut Lenka Hellstedt ja pääparina näyttelevät Elsa Saisio ja Antti Luusuaniemi.

– Elokuvaa oli hirveän mukava tehdä. Mulla oli vähän sellainen olo, että tuo elokuva oli sellainen onnellisten tähtien alla syntynyt. Tuotannollisesti kaikki meni siinä tosi hyvin ja säät suosivat, vaikka oli aika epävakainen kesä. Satoi silloin, kun sadetta tarvittiin ja aurinko paistoi silloin, kun oli sen paikka, Saisio kuvaili.

Saisiota ei kovin montaa kertaa ole nähty päärooleissa ja sen vuoksi hän on entistä iloisempi siitä, että sai tehdä tämän kyseisen elokuvan.

– Mulle tämä oli kuin lottovoitto, että sai tehdä tällaisen ison elokuvan pääroolin, Saisio myhäili.

Saision vastanäyttelijänä on jo monissa elokuvissa rypenyt Antti Luusuaniemi. Luusuaniemi on totuttu näkemään enemmän sellaisissa rooleissa, jotka ovat joko hieman narsistisia tai muuten vain ilkeähköjä. Tällä kertaa kyse ei ollut sellaisesta.

– Nyt oli kiva tehdä tällaista mukavaa miestä, jolla oli jalat maassa. Ainakin on lähempänä itseäni, Luusuaniemi totesi.

Elokuvan pääpari, lottovoiton saava Eevi ja Kari Puttonen ovat tavallisia suomalaisia duunareita, jotka kamppailevat tavallisten ongelmien kanssa. Lottovoitto pistää heidät miettimään paikkaansa maailmassa uudelleen ja antaa aihetta uudenlaisten asioiden mietiskelyyn.

– Aika kiitollista oli näytellä tuota, niin pääsi kokemaan miltä se tuntuu, kun voittaa lotossa, Luusuaniemi purkasi tuntojaan.

– Tavallaan oli oppikirja siihen, mitä kannattaa tehdä tai miten ei kannata tehdä.

Kaikki oikein- elokuva saa ensi-iltansa perjantaina 12. tammikuuta.

Teksti: Joni Hildén

Kuvat: Kaikki oikein@Solar Films, Joni Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi