Kaikki oikein- ohjaaja ensi-illassa: “Odotan, että pääsen keskustelemaan ihmisten kanssa”

Kevään yksi odotetuista elokuvista, Kaikki oikein esitettiin kutsuvierasyleisölle keskiviikkona Tennispalatsin Scape-salissa. Totuttuun tapaan paikalle oli saapunut monia julkisuudesta tunnettuja henkilöitä. Paikalla oli itseoikeutetusti myös elokuvan tähtikaartia aina ohjaajasta näyttelijöihin saakka.

– Ihan parhailla fiiliksillä tässä ollaan. Tämä on aina hieno hetki, elokuvan ohjaaja Lenka Hellstedt kertoi Viihteen Olohuoneelle.

Elokuva esitetään nyt ensimmäistä kertaa ystäville ja tutuille. Elokuvan ohjaaja odottaa herkeämättä sitä hetkeä, kun pääsee kuulemaan kutsuvieraiden kommentteja elokuvasta.

– Odotan sitä, että pääsen keskustelemaan ihmisten kanssa siitä miten he ovat tämän kokeneet ja vastaanottaneet. Me kun voimme tehdä vain tämän omat oletuksemme ja pyritään aina tiettyihin asioihin, mutta sieltä aina saattaa tulla jotain yllättävää ja joku näkee siellä jotakin, mitä emme ole sinne tietoisesti laitettu, Hellstedt kiteytti.

Illan kuvatuimmat hahmot olivat tietysti elokuvan päänäyttelijät Antti Luusuaniemi sekä Elsa Saisio. Tennispalatsiin oli saapunut myös muissa osissa elokuvassa olevia henkilöitä, kuten Antti Luusuaniemen bändikavereita esittävät Ylermi Rajamaa ja Timo Lavikainen.

– En oikein tiedä mitä odottaa tältä illalta. Oma roolini ei ole sillä tavalla hirveän iso, mutta toivottavasti se on siellä erittäin näkyvästi. On siellä varmaan hauskoja hersyviä kohtia, Lavikainen totesi.

Lavikainen ei ole vielä nähnyt elokuvaa, mutta jo jälkiäänityksien aikana hän koki, että luvassa saattaa olla erittäin hauska elokuva.

– Se pätkä, minkä kävin jälkiäänityksissä tekemässä oli niin hauska, että ei olisi tehnyt mieli lähteä sieltä jälkiäänityksistä pois ollenkaan, Lavikainen paljasti.

Teksti ja kuvat: Joni Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi