Danny lähtee jälleen kiertueelle

Pitkän uran suomalaisen iskelmämusiikin tähtitaivaalla tehnyt Danny lähtee syksyllä jälleen kiertueelle. Syksyllä käynnistyvä kiertue on nimeltään Retrojengi ja Dannyn kanssa lavalle astuvat iskelmämusiikin ikonit Frederik ja Erkki Liikanen.

– Me ollaan suunnilleen samanikäisiä poikia. Jaakko Salo, joka oli mun kouluttajani aikanaan, hän oli myös Erkki Liikasen kouluttaja. Erkki Liikanen on mainio koomikko, taitava tekstinkirjoittaja ja kaksinkertainen Syksyn sävel-voittaja, Danny kuvailee.

Danny ja Frederik kiersivät aikaisemmin yhdessä Tapani Kansan kanssa, mutta tällä kertaa hän ei lähtenyt mukaan, vaan tilalle tuli Erkki Liikanen, joka muistetaan muun muassa kappaleestaan Evakkoreki.

– Tapani Kansan kanssa kiersimme viimeksi, mutta nyt Tapani ei halunnut enää lähteä, niin nyt Liikanen lähti. Frederik on tehnyt uutta musiikkia, siellä on mielenkiintoista uutta tarjottavaa ja meillä on erinomainen bändi ja kuoro, Danny kertoo.

Danny uskoo reissusta tulevan hauska ja toivoo sen hauskuuden näkyvän myös yleisölle.

– Pidän sitä tärkeätä, jos ihmiset on kutsuttu taas kerran tekemään jotain viihdettä, niin kyllä toivon ihmisillä olevan pirun hauskaa, kun me lähdemme mellastamaan, Danny toivoo.

Kun kolmikko lähtee kiertämään Suomenniemeä 19. lokakuuta lähtien, on luvassa tietenkin nostalgisuutta, koska kolmikko on vuosikymmenet tehnyt töitä suomalaisen iskelmän parissa, mutta huumoriakaan ei tule puuttumaan.

– Huumori, hauskuus, menevä musiikki ja hauskat letkautukset kavereille, Danny lupailee tulevien konserttien sisällöstä.

Retrojengi tulee kiertämään syksyn aikana kymmenen eri paikkakuntaa, joista ensimmäisenä on Kuopio ja kiertue päättyy Mikkeliin 27. marraskuuta. Sitä ennen karavaani pysähtyy Oulussa, Lahdessa, Porissa, Hämeenlinnassa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Turussa ja Tampereella.

Teksti ja kuva: Joni Hildén

Artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran OlkkariViihde-lehdessä 01/2024

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi