Bess hurmasi rohkealla esityksellään festariyleisön

Tikkurila Festivaalien perjantai-illassa esiintyi myös Bess. Hitillään Ram pam pam vuonna 2022 suuren yleisön tietoisuuteen noussut Bess laittoi kaiken peliin festivaalien kakkoslavalla. Esityksestä ei puuttunut oikeastaan mitään.

Bess tuli lavalle pitkään siniseen takkiin pukeutuneena, mutta jo ensimmäisten kappaleiden jälkeen takki sai väistyä päältä ja jäljelle jäi enää musta body. Hänen rohkea ja upea asusteensa liitettynä taidokkaaseen lauluun sekä tanssiin oli hurmaavaa.

Bessin uskalias esitys oli jotain sellaista, mitä ei kovin usein näe. Samankaltaisuuksia esiintymisessä on kansainvälisten artistien kuten Lady Gagan tekemisessä. Suomessa tämänkaltainen on vielä uudenlaista, vaikka tietysti Kikka oli aikoinaan oma lukunsa ja Bessin vertaaminen toisaalta Kikkaan ei tee Bessille oikeutta.

Show’n aikana kuultiin monta tuttua kappaletta, soittolistalla oli mukana myös yhteistyössä Antti Tuiskun kanssa tehty kappale GRINDR MAYHEM. Vielä esityksen lopuksi tanssijat kantoivat lavalle sateenkaariliput, jotka kruunasivat tämän festarikeikan.

Rokin kuningas on kunnossa

Festareiden kakkoslavalla huikeata akrobatiaa esitteli myös Michael Monroe, joka perjantaina veti jälleen parastaan. Upeiden soundiensa lisäksi häneltä nähtiin esityksen aikana spagaatti, joista hän on jopa hyvin tunnettu.

Rokin legendan esitys oli täynnä pursuavaa energiaa, jota olemme tottuneet Michael Monroelta näkemään. Vaikka mies on jo yli kuusikymppinen, on hän lavalla kuin nuori varsa. Kunto on artistilla kova.

Päälavalla oman upean show’nsa perjantaina veti Sanni. Hän sai yleisön elämään mukana joka solullaan. Häneltä kuultiin muun muassa sellaiset hitit kuin Että mitähän vittua ja 2080-luvulla. Yleisö sai myös kosketuksen Sanniin, kun hän tuli katsojien joukkoon, heidän kannateltavaksi.

Popeda päätti perjantain

Perjantai-illan kliimaksi nähtiin illan viimeisen esiintyjän aikana, kun lavalle asteli viimeistä kertaa Tikkurila Festivaaleilla keikkailunsa tähän kesään päättävä Popeda. Tunnelma oli jälleen käsinkosketeltava, kun Matkalla Alabamaan alkoi soimaan.

Illan aikana kuultiin monet tutut Popedan hitit, kuten Kakskytä senttiä, Punaista ja makeaa, Kersantti Karoliina sekä tietenkin illan päättänyt Ukkometso. Biisilista oli melkein samanlainen kuin Iskelmäfestivaaleilla kesä-heinäkuun vaihteessa.

Perjantaina esiintyivät myös Stig, Käärijä, J.Karjalainen sekä Gasellit.

Teksti ja kuvat: Joni Hildén

Ota kuunteluun Tikkurila Festivaali 2023 by OlkkariViihde-soittolista

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi