Bad boys, bad boys Whatcha gonna do, whatcha gonna do when they come for you

Tuttu kaksikko on jälleen yhdessä! Credit: © 2020 CTMG, Inc. All Rights Reserved.

Pahat pojat Mike Lowrey (Will Smith) ja Marcus Burnett (Martin Lawrence) ovat yhdessä vielä viimeisen kerran odotetussa elokuvassa Bad Boys for Life.

Tuttu kaksikko sekoittaa Miamin vielä kerran! Luvassa on vauhdikasta toimintaa ja hurttia huumoria. Elokuvan ohjauksesta vastaavat Adil El Arbi ja Bilall Fallah.

Smith ja Lawrence ovat tämän elokuvan parasta antia, mikä hienointa tarinassa otetaan huomioon se tosiseikka, että parivaljakko on vanhentunut, siitä otetaan ilo irti. Miken kohdalla tekijät tekevät muutaman oudon valinnan, jotka saivat minut korottamaan kulmakarvojani, sillä pidin tarinasta, joka rakentui Will Smithin ympärille sarjan kahdessa aiemmassa elokuvassa, Bad Boys For Life lähtee hieman eri suuntaan.

Tämä elokuva sisältää ihanan ronskia, mutta hersyvää huumoria, joka laitta nauruhermot todella koville. Tarinan juoni ei välttämättä pysy aina kasassa, mutta tämän elokuvan kantava voima onkin juuri huumori. Toinen tarinan pilari on Will Smithin ja Martin Lawrencen välinen kemia, joka kestää elokuvasta toiseen.

Juonessa on muutama käänne, joita en osannut odottaa, mutta kuten edellä mainitsin tarinan rakentaminen ei kuulu tämän elokuvan vahvuuksiin. Se jää toiminnan jalkoihin, sillä toimintaa todellakin riittää. Tietyssä vaiheessa elokuvan vauhti kasvaa niin suureksi, että heikompaa huimaa. Välillä tuntui jopa siltä, että järkikin heitetään sivuun ja tämä jäi hieman närästämään.

Bad Boys for Life saapuu ensi-iltaan 17.1.

Trailer: Sony Pictures Finland

Teksti: Juho Kojima

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi