Ystävän häissä luultiin Sallaksi

Pihlajasatu - ISMO 3: Sallaisuuksia ja valheita

Salatut elämät- sarja on pyörinyt televisiossa jo 20 vuoden ajan. Monet hahmot ovat tulleet tutuiksi suomalaisille televisionkatsojille sinä aikana ja ovat tulleet jopa niin tutuiksi, että ihmiset luulevat nähdessään näyttelijän siviilissä olevan tämän roolihahmo.

– Kerran olin nykyisen aviomieheni avecina hänen ystävänsä häissä ja siinä pöydässä oli sitten sellaisia ihmisiä, joita me ei tunnettu. Jossain kohtaa, kun ruvettiin puhumaan jostain päivän polttavasta aiheesta, niin puoleeni käännyttiin ja mulle ruvettiin hyvin hitaasti selittämään, että tässä on tosiaan kysymys tällaisesta ja tällaisesta asiasta. Kun sä et vissiin hirveästi seuraa uutisia, kun olet siellä kaupan kassalla töissä, Salla Laitelaa näytellyt Hanna Kinnunen kertoi yhdestä kohtaamisestaan.

Samanlaisia tilanteita on ollut myös sarjassa alusta lähtien ollut, vaikka välillä hetken aikaa poissakin ollut Maija-Liisa Peuhu. Hän kertoi kuinka osa ihmisistä ovat sellaisia, että nauravat nähdessään ja osalla taas näkyy silmistä, kuinka he eivät voi sietääkään häntä, siis Ulla Taalasmaata. Yksi kohtaaminen oli teatterissa, jossa Maija-Liisa oli esiintymässä.

– Mä esitin tässä välissä sellaista näytelmää tuolla Vantaan puolella ja sieltä tulee sitten sen jälkeen mies, joka tulee kättelemään. Sanoi sitten, että ”mun oli nyt pakko tulla, kun vaimo pakotti mut tänne. En olisi mitenkään halunnut tulla, kun hän en voi sietää Ulla Taalasmaata. Mutta kun hän näki tämän, niin ethän sä ollutkaan Ulla Taalasmaa”, Peuhu totesi.

Tämä ei tietenkään ole yksinomaan Salkkareiden näyttelijöiden yksinoikeus, vaan samanlaisia kohtaamisia kaduilla on ollut vuosien saatossa myös monien muiden pitkäaikaisten sarjojen näyttelijöillä. Hanna Kinnunen sekä Maija-Liisa Peuhu nähdään MTV3- kanavalla 14. kesäkuuta alkavassa Pihlajasatu- televisiosarjassa.

Teksti: Joni Hildén

Kuvat: Fremantle Media

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi