Warner Brothers harkitsee Wonder Woman 1984:n ensi-illan siirtoa

Kuva: © 2018 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC.

Yhdysvaltalaiset tiedotusvälineet raportoivat perjantaina, että Warner Brothers harkitsee Wonder Woman 1984 elokuvan ensi-illan siirtoa. Syy tähän on maailmalla pahentunut koronatilanne.

Patty Jenkinsin ohjaama elokuva on tällä tietoa tulossa Suomessa ensi-iltaan 25.12. Viihteen Olohuone tiedusteli asiaa Warnerin Suomen edustajalta, kerromme heti, kun kotimaisen ensi-illan kohtalo ratkeaa.

Yhdysvaltojen osalta ratkaisua julkaisun kohtalosta odotetaan lähipäivinä. Esimerkiksi Variety kertoo, että Warner Brothers harkitsee ensi-illan siirtoa ensi kesään. Jenkins on korostanut, että Wonder Woman 1984 tulee elokuvateattereihin, koska elokuva on suunniteltu juuri teattereissa katsottavaksi.

Suomessa Warner Brotherssin edustajana toimii SF Studios, SF:n Marketing Manager Hanna Metso kommentoi mahdollista siirtoa Viihteen Olohuoneelle.

-Jos WB päättää siirtää Wonder Womanin ensi-iltaa ensi-iltaa, niin kyllä se vaikuttaa silloin myös Suomen julkaisuun. Näinä aikoina kaikki on epävarmaa eli katsotaan mitä tapahtuu, Metso sanoi.

EDIT kello 13:57- Lisätty Hanna Metson kommentti.

Trailer: Leffat

Teksti: Juho Kojima

Lähteet: Deadline, Variety

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi