Voittaako Lady Gaga Oscarin?

Kumail Nanjiani (left) and Tracee Ellis Ross announce the nominees for the 91st Annual Academy Awards in Beverly Hills, on Tuesday, January 22, 2019.

Oscar ehdokkaat julkistettiin tiistaina iltapäivällä Suomen aikaa. Naispääosa Oscarista kilvoittelee viisi ehdokasta. Yalitza Aparicio (Roma), Glenn Close (The Wife), Olivia Colman (The Favourite), Lady Gaga (A Star Is Born) ja Melissa McCarthy (Can You Ever Forgive Me?)

Nyt uskallan antaa melko vahvan ennustuksen siitä, että Oscar patsaan saa Glenn Close tai Lady Gaga. Molempien suoritukset olivat jäätäviä.

Glenn Close teki todella hienoa jälkeä turhautuneena kirjailijan vaimona. Oli upeaa katsoa, kun Close ja Jonathan Pryce antoivat kaikkensa pariskuntana. Glenn Close oli eleetön, mutta pinnan alla kiehui. Se juuri tekikin hänen suorituksestaan niin upean. Jos et ole vielä nähnyt The Wife elokuvaa, niin nyt siihen on hyvä syy.

Lady Gaga jätti meikit kotiin elokuvassa A Star Is Born. En ollut ikinä ennen nähnyt Gagaa yhtä luonnollisena. Uppouduin niin täysin elokuvan tarinan vietäväksi, että unohdin tuon uskomattoman taitavan näyttelijän olevan musiikkitaivaan kirkkain tähti. Lady Gaga oli ainoa, joka pystyi tekemään juuri tuon roolin. Toivoisin, että Gaga uskaltaisi esiintyä jatkossa useammin yhtä aitona kuin elokuvassa A Star Is Born.

Teksti: Juho Kojima

Kuva:Todd Wawrychuk / ©A.M.P.A.S

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi