Vitikka- dekkareista TV-sarja

Elias Vitikka on seikkaillut nyt neljässä Matti Laineen kirjoittamassa kirjassa. Vitikka on mies, jolle alamaailmasta on tullut hyvin tuttu. Hahmo on ollut sellainen, jonka voisi nähdä jopa valkokankaalla tai televisiossa. Nyt Vitikka- fanien toiveisiin ollaan vastaamassa.

– Elias Vitikasta aletaan tosissaan viemään nyt audiovisuaalista tuotantoa eteenpäin Funfar Films tuotantoyhtiön kanssa, Laine paljasti.

Laineen kirjoittamat Vitikka- kirjat ovat olleet sellaisia, joista tulee mieleen montakin hyvää elokuvaa, jotka nimenomaan ovat hieman samanlaista genreä ja siksi myös Vitikka sopisi vallan mainiosti valkokankaalle tai vaikkapa televisiosarjaksi.

Laineelle televisiosarjojen käsikirjoittaminen on tullut tutuksi, sillä mies on ollut mukana kirjoittamassa niin Sorjosta kuin nyt syksyllä alkavaa Bullets- sarjaa. Kirjailija itse ei suostunut kertomaan omaa toivenäyttelijäänsä pääosan esittäjäksi.

– En voi sanoa, Laine hiljeni.

Funfar Films Oy on Sami Keski-Vähälän, Ville Myllyrinteen ja Timo Vierimaan pyörittämä tuotantoyhtiö, joka on tuottanut elokuvia, sarjoja ja dokumentteja.

– Laineen dekkarisarjassa on erinomainen potentiaali menestykselliseksi tv-sarjaksi. Matilla on myös menestyneenä käsikirjoittajana näkemys niiden sovittamisesta sarjaksi, joten odotan innolla alkavaa yhteistyötämme, Vierimaa totesi.

Teksti ja kuva: Joni Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi