Viaplay Fox+ kanssa yhteistyöhön

/Volumes/G-DRIVE Mini/smith_20091001_fox-24-plates/processed/jpegs/.24_04-plates-midtown_0277.jpg
Pohjoismaiden johtava suoratoistopalvelu Viaplay lanseeraa ensimmäisenä pohjoismaisena toimijana Fox+:n palveluunsa. Yhteistyö tarkoittaa sitä, että Viaplayn tilaajilla on mahdollisuus rajoittamaan pääsyyn 20th Century Foxin, FOX 21 Television Studion, FX Productionin ja FNG Globalin sarjakirjastoihin.
Viaplay tulee olemaan yhteistyön myötä Fox+ video-on-demand palvelun uusi koti. Fox+:n koko sisältö tulee Viaplayhin heti, kun ne on esitetty lineaarikanavilla.
– On todella mahtavaa, että FNG valitsi Viaplayn FOX+:n jakelijakseen Pohjoismaissa ja että me saamme lisää upeaa palveluumme mm. sellaisista klassikkosarjoista kuten Ensisilmäyksellä ja Family Guy. Yli 92% Viaplayn sarjoista on nyt saatavilla myös offline-toiminnolla, joten Viaplayssä on nyt eniten sarjoja koko Pohjoismaissa, mukaan lukien kaikki lastenohjelmat, Viaplayn toimitusjohtaja Joonas Karén iloitsi Viaplayn tiedotteessa.
Yhteistyön myötä Viaplayn valikoimasta jatkossa löytyy sellaisia sarjoja kuin Pako, Ensisilmäyksellä, Glee ja Suomessakin hyvin suosittu Ally McBeal. Valikoimasta löytyy myös Kiefer Sutherlandin tähdittämä 24-sarja kokonaisuudessaan. Lisäksi vuoden 2017 aikana 24 legacy ja monia muita huippusarjoja Foxilta.
– Olemme sitoutuneet kehittämään Fox+-palvelua ja lähdemme innoissamme yhteistyöhön Viaplayn kanssa. Heillä on jo nyt vahva tarjonta Pohjoismaissa ja he ovat kokeneimpia maksu-tv-toimijoita maailmassa, Fox Networks Group Euroopan ja Aasian toimintojen varatoimitusjohtaja Adam Theiler kertoi Viaplayn tiedotteessa.
Teksti: Joni Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi