Uusi festivaali Helsinkiin – Kotiteollisuus yksi Kaisa Rocksin esiintyjistä

Suomalaiseen kesään olennaisena osana kuuluvat festivaalit, joiden suosio on vuosien aikana ollut kasvussa. Uutena festivaalina elokuussa järjestetään Helsingin Kaisaniemessä kolmipäiväinen Kaisa Rocks, jonka esiintyjäkattaus koostuu kotimaisista artisteista ja bändeistä.

– Suomesta löytyy valtava määrä osaamista ja isoa yleisömäärää kiinnostavia artisteja, joten on ilo esitellä pääesiintyjiä myöten kotimainen esiintyjäkattaus, Kaisa Rocksin promoottori Niksu Väistö kommentoi tiedotteessa.

Kaisa Rockin esiintyjäkaartista löytyvät kotimaisen musiikkimaailman legendaarisimpiin yhtyeisiin kuuluvat Eppu Normaali sekä Popeda. Kaisaniemen lauteille nousee myös Arttu Wiskari, Anssi Kela ja nyt viimeisimpänä kiinnityksenä Kotiteollisuus.

– Mitä tarkoittaa festarikeikat? Ei mitään muistikuvaa. Tai mitä on keikkailu? Liikaa kysymyksiä, liian vähän vastauksia. En tiedä, tuleekohan tästä, saatana, mitään. Mutta ehkä tää viimeistään Kaisa Rocksissa selviää, Kotiteollisuuden keulakuva Jouni Hynynen miettii tiedotteessa.

Hynysen esiin nostamat asiat, mitä keikkailu on ja mitä festarikeikat tarkoittavat, ovat relevantteja, sillä edellisistä festivaaleista on ehtinyt kulua jo tovi, kun maailmanlaajuinen pandemia peruutti kaikki viime kesän tapahtumat.

Kaisaniemi mahdollistaa turvavälit

Turvallisen tapahtuman järjestäminen luo omat haasteensa, mutta Kaisa Rocksin promoottori Niksu Väistö uskoo, että Kaisaniemeen saadaan luotua sellainen tapahtuma, johon kaikkien on turvallista tulla.

– Niin yleisöllä kuin esiintyjillä on valtava palo livekokemusten äärelle. Teemme vastuullisena tapahtumajärjestäjänä kaikkemme, että jokaisen on turvallista ja mukavaa saapua Kaisa Rocksiin. Kaisaniemi jo tapahtumapaikkana on ihanteellinen, koska laaja alue mahdollistaa turvavälien säilyttämisen, Väistö toteaa.

Tapahtuma järjestetään 12.-14. elokuuta Kaisaniemen puistossa. Portit aukeavat torstaina ja perjantaina kello 15:30 sekä lauantaina 13:30. Esiiintyjinä yllä mainittujen lisäksi ovat Vilma Alina, Battle Beast, Stam1na, Turmion Kätilöt, Mokoma, Klamydia, Vesterinen yhtyeineen sekä Viikate.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Live Nation pressikuva

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi