Tuure Boelius viihtyi Syke -tähtien seurassa

Helsingin Kampissa sijaitseva ravintola Memphis juhlisti kymmenvuotistaivaltaan torstaina. Juhliin oli saapunut useita tunnettuja kasvoja, joiden joukossa oli muun muassa näyttelijöitä MTV3:n pitkäaikaisesta saippuasarjasta Salatuista elämistä ja Nelosen Syke- sarjasta. Paikalle oli saapunut myös laulajana ja tubettajana tunnetuksi tullut Tuure Boelius.

– Ihana fiilis täällä. Hauska nähdä ystäviä. Hyvää kuuluu, kevät tulee ja kesä, Boelius fiilisteli.

Syke- tähtien seurassa iltaa viettänyt nuorukainen saapui syntymäpäiville muita myöhemmin, sillä velvollisuudet kutsuivat miestä alkuillasta.

– Tanssii tähtien kanssa- ohjelmalla oli sellainen Tanssien tähtiin show, niin olin siellä heittämässä vähän piruetteja, Kulttuuritalolta saapunut Boelius paljasti.

Tammikuussa 18 vuotta täyttäneen nuoren miehen elämä tuntuu hymyilevän ja uusia juttuja on luvassa, kun kesä lähenee.

– Uutta musiikkia toki tehdään koko ajan ja sitten on keikkailua. Sitten on tulossa aika siistejä juttuja kesällä, mutta niistä ei saa vielä puhua, Boelius innostui.

Valkoiseen turkispuseroon sonnustautunut Boelius sai olla häntä fanittavien kuvattavana hetken aikaa ja ehti jutella sekä halailla Salatuista elämistä tutun Sami Uotilan kanssa juuri ennen Uotilan poistumista paikalta. Juttu luisti myös Pihalla -elokuvassa sekä Uusi päivä – ja Syke -sarjoista tutun Valtteri Lehtisen kanssa. Samaan pöytäseurueeseen kuuluivat myös Janne Saarinen, Amelie Blauberg ja Senna Vodzogbe.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Miikka Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi