Tuomarivaihdos illan Talent Suomi -lähetyksessä

Erika Vikman hyppää Talent Suomi -tuomariksi.

Erika Vikman korvaa Krista Siegfridsin illan Talent Suomi -tuomaristossa

  • Otamme viranomaisten antamat ohjeet vakavasti ja huomioimme ne ohjelman tuotannossa. Kristan jääminen pois illan Talent Suomi -lähetyksestä on varotoimi, koska hän on oleskellut viime aikoina ulkomailla, totesi ohjelman vastaava tuottaja Hanna Kortti MTV:ltä.

MTV on myös reagoinut muutenkin viranomaismääräyksiin, joten ensimmäinen suora Talent Suomi -lähetys toteutetaan ilman liveyleisöä.

Kristan tilalla siis nähdään Uuden musiikin kilpailussa niukasti kakkoseksi jäänyt laulaja Erika Vikman.

  • Olen itse ollut lukuisia kertoja lavalla arvioitavana rakastamani asian eli esiintymisen tiimoilta, tiedän siis varsin hyvin miltä se tuntuu. Tuomarina haluan ehdottomasti olla esiintyjän puolella ja toivon vilpittömästi onnistumista. Talentin lisäksi haluan nähdä sen, että esiintyjä nauttii lavalla olosta ja uskoo täysillä omaan tekemiseensä. Se jos jokin on aseista riisuvaa. Aion nauttia kaikesta talentista mikä lavan tänään valtaa!, Erika Vikman kertoo.

Vikmanin lisäksi lähetyksessä tuomaroivat Jorma Uotinen, HP Parviainen ja Ernest Lawson.

Illan semifinaalilähetyksessä kilpailevat DCA Ensemble, Herra Koskinen, Markus Tervo, Akrotaiturit, Wilhelmina Tamminen ja Lucky, MDD, Mikko Heikinpoika ja Veronika Istomina

5.4. lähetettävässä finaalissa kilpailijat tavoittelevat 30 000 euron pääpalkintona.

Teksti: Jouni Mikola

Twitter: @JouniMikola

Lähde: MTV:n tiedote

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi