Tähdet, tähdet -suosikki Ilta laulaa ihmissuhteista – hempeilee somessa rakkaansa kanssa

Laulajalupaus Ilta Fuchs, 22, on noussut MTV3:n Tähdet, tähdet -ohjelman siivittämänä koko kansan tietoisuuteen. Tv-ohjelmakiireiden keskellä Ilta valmistelee esikoisalbumiaan, josta on saatu maistiaisia sinkkulohkaisujen muodossa.

Albumin on tarkoitus tulla ulos syksyllä.

– Kaikki kappaleet ovat itseni tekemiäni. Useimmat ovat syntyneet, kun olen istuskellut pianon äärellä, ja alkanut sanoittaa ja säveltää, mitä olen tuntenut sillä hetkellä, Ilta kuvaa.

Iltan omia kappaleita ovat muun muassa Koukkuun ja Ristitulessa.

Kappaleiden aiheet Ilta kertoo ammentavansa havainnoidessaan ympäröivää maailmaa.

– Ihmissuhteista… Siitä, mitä sattuu ja mistä on iloinen, kiitollinen, Ilta kertoo.

Viihteen Olohuoneen tietojen mukaan Iltan oma rakkauselämä on mallillaan, sillä hän on pitänyt noin kahden vuoden ajan yhtä tumman komistuksen kanssa. Ilta ei ole myöskään piilotellut rakastaan someseuraajiltaan, vaan hän on hehkuttanut mielitiettyään Instagram-tilillään.

https://www.instagram.com/p/Bn0ohQsh_t2/?utm_source=ig_web_copy_link

Iltan Angolasta kotoisin oleva rakas Lito Gilberto on tullut tunnetuksi Imboys-vaatemerkistä, jota hän on pyörittänyt yhdessä kaksoisveljensä Linon kanssa. Vaatteita on nähty Iltan päällä myös Tähdet, tähdet -ohjelmassa.

Suomalais-saksalaisen Iltan ura muusikkona sai aikanaan lentävän lähdön, kun laulajatar vieraili Cheekin eli Jare Tiihosen Sillat-hittikappaleella vuonna 2015. Sittemmin Ilta oli mukana Cheekin suurkiertueilla.

– Sen merkitys omalle uralleni oli iso. Sain siitä älyttömän startin. Ei voisi kuvitella parempaa.

Viime vuoden lopulla Ilta sai muusikon paperit Helsingin Pop & Jazz Konservatoriosta.

– Haluan joskus laulaa englanniksi ja lähteä maailmalle. Mutta nyt on siistiä tehdä suomeksi musiikkia, Ilta totesi Maaseudun Tulevaisuus -lehden haastattelussa kesällä 2017.

Teksti ja kuva: Juhamatti Nieminen

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi