Maailman nopein pakoauton kuljettaja Baby

Perjantaina ensi-illan saa elokuva, jossa nähdään vauhdikasta ajoa ja vaarallisia tilanteita. Elokuvassa Baby Driver nähdään myös rikollista toimintaa sekä Kevin Spacey, joka on porukan johtaja ja jolla on ote Babyyn, pakoauton kuljettajaan.

Baby on poika, jonka vanhemmat ovat kuolleet ja jonka kuuro mies on ottanut huolehdittavakseen sekä kasvattanut. Monien mutkien kautta Baby on ajautunut asemaan, jossa Kevin Spaceyn tähdittämä rikollispomo Doc saa kiristettyä tämän mukaansa omiin hämäräpuuhiinsa.

Näin Babysta on tullut paras pakoauton kuljettaja, joka johdattaa ryöstäjät aina pakoon, vaikka välillä vähän romua ympäristössä tuleekin, niin kiinni ei Babyn kuljettamasta autosta ketään ole jäänyt. Babyn tavaramerkkinä on se, että hän kuuntelee musiikkia.

Elokuva oli viihdyttävä, jonka aikana ei ehtinyt kertaakaan pitkästymään. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita elokuvassa riitti ja oltiin siihen saatu ujutettua myös rakkaustarinakin. Baby rakastuu elokuvassa ja tuntee halun jättää taakseen hämärähommat.

Kuten tiedettyä, niin rikollisjengeistä ei niin vain irrota, joten Babyn jättäytyminen hommista ei käy kovinkaan helposti. Lopulta hän joutuu pakenemaan henkensä edestä niin rikollisia kuin poliisiakin, yhdessä rakastettunsa Deboran kanssa.

Ansel Elgort näyttelee elokuvan pääosaa, Babya. Hänen lisäkseen jo mainittu Kevin Spacey rikollispomoa ja Babyn ihastusta esittää Lily James. Mukana ovat myös Jon Bernthal, Eiza González, Jon Hamm ja Jamie Foxx. Elokuvan on ohjannut Edgar Wright.

Elokuva on sellainen, jota voimme Viihteen Olohuoneen puolesta lämpimästi suositella.

Teksti: Joni Hildén

Kuvat: Baby Driver

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi