Lämpöinen sää suosi Jazz-yleisöä – Chaka Khan villitsi yleisön

Ihastuttava tunnelma ja upea aurinkoinen sää suosivat lauantaina Porin Jazzeissa. Vaikka alue on kävijämääriin suhteutettuna pieni, niin tunnelma pelasti tapahtumaa hyvin paljon. Ihmetystä herätti päälavan ympäristö, joka oli tänä vuonna anniskelualuetta.

Tiheä tunnelma, letkeä fiilis ja picnic-henkeen fiilistelevä yleisö, tekevät vuodesta toiseen sen, minkä vuoksi Porin Jazzit on ollut niin suosittu tapahtuma. Kaiken kruunaa upeat artistit, kuten Erykah Badu, Chaka Khan sekä Grace Jones, jotka takaavat sen hulppean tunnelman, mistä tänä vuonnakin saimme lämpöisessä Porissa nauttia.

Illan yksi kovimmista esiintyjistä oli valloittava Chaka Khan, jonka edellisestä esiintymisestä Pori Jazzeilla oli ehtinyt vierähtää jo tovi. Hän otti lavan haltuunsa heti, luoden parasta soulmeininkiä. Yleisö oli aivan villinä hänen esiintyessään. Kun hän aloitti kappaleen Ain’t nobody, niin siinä vaiheessa jokainen paikalle saapunut alkoi jammaamaan. Meininki oli rennon letkeää koko Chaka Khanin esityksen ajan.

Porin Jazzit on erittäin mieluinen ja perinteinen keskikesän festivaali, jossa kolmen lavan sijoittelu on tehty hyvin ja yleisöystävällisesti. Yleisö näytti nauttivan täysillä ja ensi vuotta odotellaan jo kovasti.

Teksti ja kuvat: Satumari Tinell

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi