Jari Sillanpää hurmasi paluukonsertissaan – alun jännitys vaihtui hersyvään nauruun: katso kuvat

Laulajatähti Jari Sillanpää teki paluun keikkalavoille lauantai-iltana (27.4.) Espanjan Fuengirolassa Sohailin linnan raunioissa järjestetyssä konsertissa. Paikalle oli saapunut 800 katsojaa, jotka pääsivät nauttimaan Sillanpään monipuolisista laulajantaidoista ja upeasta konserttimiljööstä Andalusian pimenevässä illassa.

Keikka oli Sillanpäälle ensimmäinen yli puoleen vuoteen, mikä näkyikin alussa varautuneisuutena ja jännittyneisyytenä huumekohuissa ryvettyneen laulajan olemuksessa.

– Ette uskokaan kuinka kauan olen unelmoinut tästä hetkestä. Yli kymmenen vuotta sitten kävelin näillä raunioilla sisareni ja hyvän ystäväni kanssa. Silloin päätin, että täällä haluan esiintyä. Silloin se ei onnistunut, koska linnalle ei tullut vettä tai sähköä lainkaan. Nyt homma pelaa, Sillanpää taustoitti.


Loppua kohden alun jännitys vaihtui hersyvään nauruun, ja Sillanpää intoutui vuorovaikutukseen yleisön kanssa.

-Kyllä… Täällä mä vain istun ja myhäilen, Sillanpää nauratti yleisöä.

Konsertin koskettavammaksi hetkeksi nousi Sillanpään tulkinta Satumaa -kappaleesta, jolla hän kunnioitti laulun isää, tangoidoliaan edesmennyttä Reijo Taipaletta.

Yleisössä istunut Sillanpään lauluopettaja Maija Hapuoja teki yllätysvisiitin lavalle.

Kaksikko tunnelmoi yhdessä herkän Eino Leinon käsialaa olevan Hiljaisuus -kappaleen.
Laulajaa konsertissa säesti Juha Lanun johtama orkesteri.

Jari Sillanpää esitti illan aikana lauluja niin suomeksi, espanjaksi, ruotsiksi kuin englanniksi. Koska keikka-aika oli rajattu puoleentoista tuntiin, jäi monia hittejä, kuten Espanjaan sopiva Malagaan kuin Tanssii kuin John Travolta, ohjelmistosta joidenkin harmiksi pois.

Teksti ja kuvat:
Juhamatti Nieminen

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi