Janne Kataja sai härskin syntymäpäivälahjan

Monet julkisuudesta tunnetut viihdetaiteilijat ovat viihdyttäneet ihmisiä sosiaalisessa mediassa tämän koronakriisin aikana. Yksi heistä on näyttelijänä ja juontajana tutuksi tullut Janne Kataja.

Kataja pitää Instagram- tilillään Yöradio- nimistä show’ta, jossa hän vastailee seuraajien kysymyksiin ja heittää väliin hauskoja juttuja.

Viime yön lähetyksessään Kataja muun muassa esitteli kotinsa tauluja, erilaisia tavaroita, kuten muun muassa Keihäsmatkat- sarjasta tuttua laukkua. Masked Singer Suomi- sarjassa panelistina oleva Kataja esitteli myös omia laulutaitojaan yön aikana.

Vastikään 40 vuotta täyttänyt TV-tähti esitteli myös saamaansa hivenen härskiä syntymäpäivälahjaansa. Hän oli saanut lahjaksi viinikarahvin, joka oli muotoiltu miehen sukupuolielimen muotoiseksi. Lahjan antajien nimeä ei Kataja paljastanut, mutta vihjeen antajista hän antoi.

– He ovat tuntemianne televisioalan ammattilaisia, Kataja kertoi lähetyksensä seuraajille.

Sen verran Kataja kuitenkin paljasti, että hänen hyvä ystävänsä ja yhtiökumppani Aku Hirviniemi ei ole lahjan antajien joukossa.

Alaikäinen katsoja sai juontajan tolaltaan

Vastuullisena isänä ja lelukauppiaana Kataja varmisti vielä ennen kuin näytti lahjansa, että lähetyksen seuraajissa ei ole alaikäisiä paikalla, vaikka kello oli jo yli puolen yön. Kun kukaan ei myöntänyt olevansa alaikäinen, näytti Kataja lahjansa.

Myöhemmin, kun hän otti mukaan livelähetykseen seuraajiaan, oli yllätys Katajalle suuri. Yksi mukaan otetuista oli nuori kouluikäinen poika. Mies selkeästi järkyttyi tuosta ja alkoi torumaan poikaa, kun tämä oli vielä valveilla, kuten vastuuntuntoisen aikuisen kuuluukin.

– Nyt nukkumaan siitä, Kataja totesi pojalle ja katkaisi yhteyden häneen.

Kataja viihdytti seuraajiaan miltei kahden tunnin verran. Moni seuraajista ihmetteli miehen hilpeyttä ja epäilivät hänen nauttineen miestä väkevämpää. Aina iloinen Kataja kuitenkin vakuutti olevansa vissyvesi linjalla.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Juhamatti Nieminen, Joni Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi