Hotel Grand Hansa avasi ovensa Helsingin ydinkeskustassa “Helsingillä on hyvä brändi”

Helsingin ydinkeskustaan on toukokuun alussa avattu uusi luksushotelli, joka kantaa nimeä NH Collection Hotel Grand Hansa Helsinki. Ylioppilastaloon rakennettua hotellia operoi Minor Hotels ja hotellin hotellinjohtajana Tom Strandberg.

– Meillä on ollut heti alusta lähtien paljon tapahtumia, ja henkilökunta on ollut koko ajan tilanteen päällä. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä, Strandberg kertoo hotellin avauksesta.

Hotellissa on 224 huonetta, kahdeksassa eri kategoriassa. Halvin huone maksaa tällä hetkellä hieman päälle 200 euroa. Sijaintina hotellin paikka on erinomainen, aivan Helsingin Rautatieaseman vieressä. Rakennus on erittäin historiallinen, sillä paikalla on jo aiemmin toiminut hotelli Seurahuone.

– Omalla tavallaan jo NH Collection ja Minor-ketju tuovat kansainvälisyyttä, ja avaa portit Helsinkiin. Meillä on todella iso myyntiorganisaatio Euroopassa ja maailmalla. Helsinki saa sillä tavalla paljon näkyvyyttä, joka taas tuo toivottavasti Helsinkiin paljon asiakkaita, Strandberg pohtii.

– Tällainen kiinteistökokonaisuus itsessään on jo todella merkittävä ja tuo Helsingille taas mielenkiintoa, ja kiinnostusta.

Helsinki kiinnostaa maailmalla

Samalla kun NH Collection avaa uuden hotellin Helsinkiin, viettää se kymmenvuotisjuhlaansa. NH Collection-hotellibrändin kohteet sijaitsevat aina kaupunkien parhailla paikoilla, kuten nyt Helsingissäkin aivan ydinkeskustassa.

– Helsingillä on hyvä brändi ja matkakohteena se kiinnostaa muiden pohjolan pääkaupunkien lailla etenkin Aasiassa ja Yhdysvalloissa. Olemme jo pitkään etsineet Suomesta sopivia kiinteistöjä ja tämä historiallinen kokonaisuus täytti kaikki toiveemme. Emme voisi olla uudesta hotellistamme enemmän ylpeitä, Minor Hotels Europe & Americas Northern Europen Managing director Maarten Markus toteaa tiedotteessa.

– NH Collection Helsinki Grand Hansasta tuleekin kymmenettä juhlavuottaan viettävän NH Collection-hotelliperheen yksi merkittävimmistä avauksista ja kansainvälinen lippulaivakohteemme.

Tulossa maailmanluokan Cocktailbaari

Grand Hansa tarjoaa asiakkailleen upeat puitteet, näyttävine huoneineen, hyvinvointikeskuksineen ja palveluineen. Hotellista löytyy useita kokoustiloja sekä ravintolamaailma tulee olemaan hotellissa maailmanluokkaan. Joka aamu tarjottava aamiainenkin on maukas, jossa raaka-aineet on pyritty hankkimaan lähituottajilta.

– Meillä on 224 huonetta, mutta ennen kaikkea tämä upea banquettikokonaisuus, kymmenen kokoustilaa. Meillä on ravintolamaailma Hansa Café Bar & Brasserie, bistrohenkinen ravintola. Myöhemmin elokuussa aukeaa Kupoli coctailbaari. Siitä pyritään tekemään maailmanluokan cocktailbaari, upeat puitteet. Sitten on vielä upea Wellness-alue ja myöhemmin elokuussa aukeaa ihan uniikki Spa-kokonaisuus, Strandberg luettelee.

NH Collection Hotel Grand Hansasta löytyy 74 Superior-huonetta, 79 Deluxe-huonetta, 25 Premium-huonetta, 25 Premium XL-huonetta, 16 Grand Studio-huonetta, kaksi Junior-sviittiä, kaksi sviittiä ja yksi Presidential Suite.

NH Collection-hotelliperheen hotelleja löytyy 96 hotellia 22 eri maasta. Niitä löytyy muun muassa New Yorkista, Marseillesta, Buenos Airesista, Madridista, Barcelonasta ja Roomasta sekä Berliinistä. Euroopassa NH Collectionin hotelleja on 13 eri maassa, useassa maassa jopa useampia eri kaupungeissa.

Teksti ja kuvat: Joni Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi