Haloo Helsinki keräsi Emma Gaalan pystit

Lauantaina jaettiin Espoon Metro Areenalla vuoden 2017 musiikkimaailman palkinnot, jotka kantavat nimeä Emma. Emma Gaala järjestettiin 32. kerran ja tänä vuonna eniten pystejä keräsi Haloo Helsinki, joka sai neljä Emmaa.

– Meidän ensimmäisestä Emma Gaalasta, missä ei oltu ehdolla, mutta saimme esiintyä, niin siitä asti ollaan haaveiltu näistä. Tämä on iso kunnianosoitus siitä, Haloo Helsingin jäsenet iloitsevat.

Haloo Helsinki sai pystin kategorioissa vuoden yhtye, vuoden albumi, vuoden rock ja vuoden myydyin albumi. Haloo Helsingin lisäksi gaalassa useamman kuin yhden Emman saivat Antti Tuisku, Alma ja uransa lopettava Cheek. Tuisku oli vuoden miessolisti sekä vuoden pop.

– Ihan mahtava fiilis. Tässä on nyt pari Emmaa enemmän kuin mie ajattelin, että tänä iltana tulee. En ollut valmistautunut, enkä odottanut että voittaisin mitään. Tämä on ihan mahtavaa, oli jo pelkästään ilo ja kunnia olla ehdolla, Tuisku myhäili.

Yleisöäänestykset voitti Cheek, niin vuoden artistin- tittelin kuten vuoden musiikkivideon. Vuoden striimatuin kotimainen biisi ei ollut kuitenkaan Cheekin, vaan se meni Reino Nordinille, joka keräsi vuoden aikana Antaudun- biisillä 11 589 507 striimausta, joka on huikea määrä.

– Ihan hemmetin mahtava fiilis, todella hyvä. Tämä on just sitä, mitä pitikin tulla hakemaan, Nordin naurahti.

– Tämä oli aika odotettavissa, kun näitä numeroita ei voi oikein huijata ja ne ovat olleet niin jäätävän kokoisia tämän vajaan vuoden aikana, mitä se on ollut tuolla striimattavana. Kyllä se silti osui ja upposi, meni syvälle sydämeen. Kiitos ihmisille nimenomaan siitä, koska sieltä se tulee. Jengi on oikeasti joutunut kuuntelemaan näin monta kertaa tämän biisin, Nordin jatkoi.

Vuoden tulokkaaksi valittiin Leo, vuoden naissolistin titteli meni taas Eveliinalle ja vuoden iskelmästä vastasi Matti Esko.

Teksti: Joni Hildén

Kuvat: Satumari Tinell

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi