Christoffer Strandbergista Putouksen uusi juontaja – “Roope toivotti tsemppiä”

Putouksen uusi kausi tulee jälleen tammikuussa. Muutoksia aikaisempiin kausiin on luvassa. Suurin muutos on juontajan vaihtuminen, kun aiemmilla kausilla näyttelijänä toiminut Christoffer Strandberg hyppää Roope Salmisen jättämiin saappaisiin.

– Kun on saanut seurata Roopea juontajana ja tutustua aikaisempiinkin juontajiin, Heikkiin (Paasonen) ja Jaakkoon (Saariluoma). Katsonut, miten he ovat tehneet tämän, on ollut todella iso oppikoulu minulle, Strandberg toteaa.

Taustoista, minkä vuoksi Roope Salminen ei jatkanut Putouksen juontajana, ei ole julkisuuteen kerrottu. Arvailua on ollut siitä, johtuuko mahdollisesti Salmisen saamasta tuomiosta, mutta vahvistusta siitä ei ole tullut. Juontajan vaihdon Salminen on ottanut hyvin vastaan.

– Olen puhunut Roopen kanssa ja hän on pelkästään lähettänyt tsemppiä tähän hommaan, Strandberg paljastaa.

Salminen oli päivittänyt Instagramiin myös Christoffer Strandbergia ylistävän päivityksen, jossa hän kertoi nähneensä alusta asti Strandbergin potentiaalin.

– Parempaa juontajaa kuin Christoffer Strandberg en voisi ohjelmalle edes kuvitella. Siitä asti, kun kuulin hänen päässeen koekuviin, sanoin kanavalle tämän miehen olevan kuin tehty Putoukseen. Oli kunnia saada tehdä töitä Christofferin kanssa ja on ilo katsoa häntä luotsaamassa ohjelmaa ensi vuonna, Salminen kirjoittaa Instagramissa.

“Todella iso kunnia”

Strandbergille Putouksen juontajan pestiin hyppääminen on suuri loikka, mutta mies ottaa haasteen vastaan hyvin innokkaasti.

– Todella iso kunnia ja riemulla odotan, että pääsemme aloittamaan. Tämä tuntuu oikeastaan aika luontevalta ja hyvältä. Olen saanut kolme kautta tehdä. Olen tehnyt kolme hahmoa ja nähnyt eri porukoita. Se antaa erilaisen varmuuden tähän pestiin, kun olen saanut seurata sivusta Putouksen juontajuutta, Strandberg miettii.

Astuminen juontajan saappaisiin, joita ovat pitäneet sellaiset suuret juontajanimet kuin Heikki Paasonen, Jaakko Saariluoma ja viimeisimpänä Roope Salminen, on suuri harppaus. Siuntiolaisnäyttelijä ei silti lähde jäljittelemään ketään edellä mainittua.

– Eniten tässä johtotähtenä on, että on pakko tehdä tämä omalla tyylilläni. En voi olla ketään muu kuin Christoffer Strandberg, tuore juontaja tietää.

Putouksen uusi kausi käynnistyy MTV3- kanavalla 16. tammikuuta. Muutokset eivät jää vain juontajaan, vaan uusi kausi tullaan kuvaamaan täysin uudessa paikassa Vantaalla, lähellä lentoasemaa.

Teksti: Joni Hildén

Kuvat: Juhamatti Nieminen, Joni Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi