Christoffer Strandberg juontaa uutta Petolliset-sarjaa – “Soitin vartin päästä, että tehdään tämä”

Nelosella käynnistyi torstaina uusi realitysarja nimeltään Petolliset. Ohjelmassa julkisuudesta tutut henkilöt kisaavat toisiaan vastaan. Heidät on jaettu kahteen eri ryhmään, uskollisiin ja petollisiin. Se, kumpaan ryhmään kuuluu, on salaisuus muille. Ohjelman juontajana toimii Christoffer Strandberg.

– Kun olimme siellä Vanajanlinnassa, saimme elää tätä ohjelmaa kaksi viikkoa täysillä. Olimme kuin kuplassa siellä. Se teki siitä vielä voimakkaamman kokemuksen, myös juontajalle, Strandberg kuvailee kokemustaan Petolliset-ohjelmassa.

Vaikka juontajana Strandberg tiesi, mitä koko ajan tapahtuu ja seurasi ohjaajan kanssa tapahtumia, niin kokemus oli hänelle hyvin intensiivinen myös. Petolliset on ensimmäinen tosi-TV-sarja, jota Christoffer Strandberg juontaa. Hän on yleisesti ottaen hyvin tarkka niistä projekteista, joihin lähtee mukaan.

– Se, mikä tässä kiehtoi ja houkutteli, oli tämä maailma. Vaikka tämä on tosi-TV eikä tätä ole tosiaankaan käsikirjoitettu mitenkään, oli tässä todella tiukat säännöt, miten tuotanto saa puuttua peliin. Tässä on pakko antaa pelin viedä itseään ja se tekee tästä kiehtovaa, kun ihmisille annetaan nämä roolit ja säännöt, niin miten jengi alkaa toimimaan siinä. Sen kun oivalsi, että tässä on siitä kysymys, tämä ohjelma tuntui todella omalta, Strandberg toteaa.

Kiireinen kevät

Lisäksi tämä ohjelma oli ensimmäinen kerta, toki Christoffer Strandberg show’n lisäksi, että hän esiintyi omalla nimellään. Toisaalta taas, ohjelma on kuvattu ennen kuin keväällä pyörinyt oma show alkoi. Ohjelmaa tarjottiin Strandbergille miltei heti, kun hän siirtyi MTV:ltä Nelosen palvelukseen.

– Oma ohjelmani Christoffer Strandberg show oli vahvasti tekeillä, kun pyydettiin palaveriin ja näytettiin The Traitors Australian traileri. Heti kun näin sen tunnelman, visuaalisuuden ja peli-idean, tiesin haluavani tätä tehdä. Koitin leikkiä kuitenkin vaikeasti tavoiteltavaa ja sanoin, että on pakko miettiä. Soitin sitten vartti palaverin päättymisen jälkeen, että tehdään tämä, Strandberg kertoo.

Kevät oli Strandbergilla kiireinen,sillä Petolliset-sarjaa kuvattiin ennen kuin hänen oma ohjelmansa maaliskuussa Nelosella käynnistyi. Tuon ajan hän asui kuvauspaikalla Vanajanlinnassa.

– Kuvaukset päättyivät viikko ennen kuin oma ohjelmani alkoi. Kevät oli äärimmäisen tiukka sen takia, mutta se on aina kummallista, kun pääsee tekemään jotain uutta, joka kiehtoo ja innostaa, se itsestään auttaa jaksamaan pitkiä päiviä, Strandberg paljastaa.

Petolliset-ohjelma on katsottavissa Nelosella sekä Ruudussa. Uusi jakso tulee aina torstaisin. Mukana ovat muun muassa Pertti Neumann, Janne Porkka, Sara Chafak, Raija Pelli, Jade Nyström, Elina Gustafsson, Jukka Tammi, Marita Taavitsainen ja Mikael Jungner.

Teksti ja kuvat: Joni Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi