Camping-konsepti rantautui Helsinkiin

Helsingin ydinkeskustaan avattiin perjantaina uudenlainen viihdekonsepti, jossa yhdistyvät niin ravintolapalvelut, minigolf kuin myös karaoken laulaminen. Helsinki Camping-nimeä kantava viihdekeskus sijaitsee Iso Roobertinkadulla.

Sebastian Pinomaa kertoo videolla uudesta konseptista.

– Tämä on jännä konsepti, josta on todellakin moneksi. Arkipäivinä meillä voi pitää golfiksi naamioituja bisnestapaamisia ilman, että tarvitsee käyttää koko päivää ulkokenttää kiertäen. Viikonloppuisin meille tulee päiväsaikaan todennäköisesti myös lapsiperheiden syntymäpäiviä, mutta iltaisin Camping muuttuu täysiveriseksi aikuisten baariksi ja yökerhoksi, jossa voi DJ:n tahdittamana pelata myös minigolfia, Helsinki Campingin ravintolapäällikkö Kamel Kadry toteaa tiedotteessa.

Konsepti on alkuperäisin Norjasta, jossa vastaavanlaisia ravintoloita on jo viidessä kaupungissa. Ensimmäinen Camping-ravintola avattiin Oslossa vuonna 2016. Ravintoloita löytyy myös Tanskasta ja Ruotsista. Idean isä on Oslosta kotoisin oleva ratagolfin moninkertainen Norjan mestari Anders Gudmundstuen.

– Ratagolfarina minua harmitti, että Pohjolan kesä on niin lyhyt. Biljardia, keilailua, tikanheittoa ja muita siistejä sisälajeja harrastavat kaverini pystyivät harrastamaan lajejaan mitä hienoimmissa kohteissa, mutta meiltä puuttui sama mahdollisuus. Idea osoittautui oikeaksi ja klubi ylitti kaikki odotukset. Heti ensimmäisenä toimintavuotenamme Oslo Campingissa pelattiin minigolfia yli 100 000 kierrosta ja villit bileet jatkuivat yöhön saakka, Gudmundstuen kertoo tiedotteessa.

Pinomaa uskoo konseptiin

Norjassa konsepti on ollut hyvin suosittu ja suosion odotetaan saavutettavan myös Helsingissä. Artic Blue Beveragen myyntijohtaja Sebastian Pinomaa kertoi OlkkariViihteelle, kuinka he olivat laittaneet perjantaina TikTok-videon, joka oli kerännyt yli 20 000 näyttökertaa.

– Tämä on ensimmäinen laatuaan täällä ja uskon, että herättää paljon kiinnostusta. Olemme aloittaneet jo markkinoinnin reilu kuukausi sitten, ja sen huomaa, kun olemme mitanneet sosiaalisen median markkinointia, on kiinnostusta hyvinkin paljon, Pinomaa paljastaa.

Helsinki Camping on samaan aikaan ravintola ja minigolf-rata. Kuvailevampi nimitys paikalle on viihdekeskus kuin ravintola. Paikan on tarkoitus houkutella ihmisiä paikalle jo alkuillasta, jolloin voi pelata minigolfia ja iltaa myöden sitten meininki vaihtuu enemmänkin yökerhomaiseksi.

– Heti kun tämä avaa viiden aikaa, voi tässä aloittaa illan ja sitten, kun tämä vastaa tarpeeseen jäädä juhlimaan ja tanssimaan. Tässä yhdistyvät nämä samassa tilassa, Pinomaa miettii.

Helsinki Campingissä minigolf-ratojen lisäksi tarjoillaan myös ruoka-annoksia ja siellä on mahdollista käydä myös laulamassa karaokea erillisissä karaokehuoneissa, joissa laulajia odottaa Singan valtavan suuret karaokelistat.

Teksti ja kuvat: Joni Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi