Räyhä-Ralf joutuu myyntimiehen rooliin uudessa elokuvassaan

Räyhä-Ralf Valloittaa Internetin on jatko-osa elokuvalle Räyhä-Ralf, joka, joka ilmestyi vuonna 2012, Alkuperäinen elokuva oli todella hauska ja taitavasti rakennettu tarina, jossa oli särmää. Valitettavasti elokuvasarjan toinen osa ei yllä ensimmäisen elokuvan tasolle. Ohjauksesta vastaavat Rich Moore ja Phil Johnston.

Tällä kertaa Ralf lähtee seikkailemaan Internetin ihmeelliseen maailmaan, koska hänen täytyy etsiä varaosia pelihallissa hajonneeseen kolikkopeliin. Ralf asuu edelleen tutussa pelihallissa, jossa hän elelee rauhallista pelihahmon elämää. Hajonneen kolikkopelin osaa lähdetään hakemaan Ebayn kautta.

Ikäväkseni täytyy todeta, että Räyhä-Ralf Valloittaa Internetin on niin täynnä tunnettuja tuotemerkkejä ja niiden markkinointia, että itse elokuva ja tarina jäävät täysin unholaan. En ole koskaan nähnyt tai kuullut Disneyn vajoavan näin alas. Mihin on kadonnut se vanha ja luotettava studio, joka teki maailman parhaita animaatioita. Tässä elokuvassa siitä ei näy jälkeäkään. Viittauksia Disneyn omiin elokuviin oli tungettu kaikkialle Tähtien Sotaakaan unohtamatta. Tuntui siltä, että Ralf ystävineen joutui välillä täysin sivuosaan tuotemerkkien tieltä, aivan uskomatonta!

Näin elokuvan alkuperäisen version, jossa Ralfin roolissa esiintyy John C. Reily. Hän on roolissaan ihan hyvä, mutta se viimeinen kipinä jäi tällä kertaa puuttumaan. En kuitenkaan osoita syyttävällä sormella näyttelijää, vaan käsikirjoitusta ja ohjausta, jotka keskittyivät täysin tuotemerkkien ja muiden elokuvien markkinointiin. Voi kysyä, miksi elokuva on edes tehty, jos laatuun ei olla valmiita panostamaan.

Räyhä-Ralf Valloittaa Internetin saapui ensi-iltaan 1.2.

 

Teksti: Juho Kojima

Kuva: ©2019 Disney. All Rights Reserved.

Trailer: Disney Suomi

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi