Disneyn suoratoistopalvelu laajenee Starilla – Mukana muun muassa suosikkisarja 24

Viime syksynä Disney lanseerasi Pohjoismaihin suoratoistopalvelunsa Disney+. Palvelussa on ollut saatavilla Disneyn klassikkoanimaatioita, Stars Wars- sarjoja sekä Marvel-sarjoja. Myös musikaaleja, Disney-elokuvia ja dokumentteja on kuulunut palvelun tarjontaan.

Walt Disneyn suoratoistopalvelusta tulee entistä laajempi helmikuussa, kun nykyisten Disneyn, Pixarin, Star Warsin, Marvelin ja National Geographicin rinnalle tulee Star. Luvassa on legendaarisia televisiosarjoja ja elokuvia.

– Star tulee olemaan merkittävä osa Disney+ -palvelua tehden siitä isomman, rohkeamman ja entistäkin jännittävämmän. Se tuo mukanaan satoja tv-sarjoja ja elokuvia mukaan lukien valikoiman ainutlaatuisia Star Originals -tuotantoja, The Walt Disney yhtiön puheenjohtaja Jan Koeppen toteaa tiedotteessa.

Starin sisältö koostuu suurista ikonisista Disneyn studioista, kuten 20th Century Studios, Disney Television Studios, johon kuuluvat 20th Television ja ABC Signature. Lisäksi sisältöä on FX Productionsilta.

– Tulemme näkemään useita filmiteollisuuden suurimpia hittejä. Nämä ovat saaneet useita Emmy- ja Golden Star- ehdokkuuksia. Jotkut niistä ovat ikonisia sarjoja television historiassa. Mukana ovat muun muassa pitkäaikaiset sarjat 24, Ensisilmäyksellä ja Isänmaan puolesta, muutamia mainitakseni, The Walt Disneyn maajohtaja Hans Van Rijn esittelee.

Disney +:n tarjonta on tähän asti ollut enimmäkseen lapsille ja nuorille suunnattua, on Starin lisäyksen jälkeen luvassa entistä enemmän materiaalia myös aikuisempaan makuun. Tämän lisäksi listaan tulevat myös ESPN:n dokumentteja.

– Star vahvistaa Disney+ -palvelua tehden siitä ensisijaisen kohteen korkealaatuiselle suoratoistosisällölle, ja Starin myötä palvelusta löytyy jokaiselle jotakin. On sanomattakin selvää, että mukana tulevat myös kattavat lapsilukko-ominaisuudet, joiden ansiosta vanhemmat voivat olla jatkossakin rauhallisin mielin, Koeppen alleviivaa.

Star liittyy Disney+- perheeseen 23. helmikuuta.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Disney

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi